Mopeder

Vi är auktoriserade återförsäljare för nedanstående märken och vi har givetvis ett litet urval med tillbehör såsom hjälmar, lås m.m. i butiken.

derbi

Detta är mopeden för dig som söker de bästa komponenterna med den senaste tekniken. Supermotarden är utrustad med en högpresterande 50 cc-motor och den senaste generationens chassi. Den är utformad som en riktig motorcykel och är lika vass på banan som på vägen till och från exempelvis skolan. Derbi går att få i två olika höjder, högt samt lågt säte.

niu

NIU elmopeder är designade för den medvetne urbane pendlaren som vill transportera sig snabbt, miljövänligt och kostnadseffektivt. Genom att lägga stora resurser på bland annat avancerad batteriteknik och hög kvalitet vid såväl konstruktion som tillverkning har NIU skapat ett idealiskt fordon för moderna stadsbor.

aprilia

Sportiga, hetlevrade, italienska vespor med gedigen tradidion av kvalitet och performance. Motorerna är starka, snabba och driftsäkra samt ekonomiska tack vare sin effektiva förbränning.

beta

TOP NOTCH! Beta, en EU-moped 45 km/h, Klass 1 med tävlings-karaktär! Italienska BETA är en fantastiskt fin och vass moped att köra.Vi utför service och reparationer på våra märken, ring för mer info